РІЗДВО ХРИСТОВО 2017р +відео+фото

7 січня 2017 року на Різдво Христове, в Михайлівському храмі міста Мукачево (Підгоряни)  була звершена протоієреєм Михаїлом ГАЛИЧ святкова Божественна Літургія.

Під час Богослужіння було зачитано різдвяне послання блаженнішого митрополита Київського і всієї України ОНУФРІЯ і послання преосвященнійшого ФЕОДОРА, архієпископа Мукачівського і Ужгородського.

Свято це належить до числа дванадесятих празників, але, на відміну від інших, святкується Церквою з особливо вираженою величністю та торжеством.

По завершенні богослужіння вихованцями парафіяльної недільної школи була поставлена різдв’яна вистава.Також всі бажаючі діти міста мали змогу привітати прихожан храму зі світлим святом Різдва Христового дзвінкими колядками.

Наприкінці, вихованці недільної школи Михайлівського храма виконали різдв’яні колядки.

Після закінчення богослужіння парафіян привітав настоятель храма протоієрей Михаїл ГАЛИЧ, побажавши присутнім радості і любові: «Нехай Віфлеємська зірка, котра сьогодні засяяла над вертепом, загориться у наших душах і постійно буде вказувати нашим серцям на шлях до народженого нині Спасителя Ісуса Христа. Цього святкового дня особлива духовна радість обіймає кожного з нас, бо цей день – незвичайний. Ми прославляємо одну з найвеличніших подій Священної історії щирим і сповненим радості привітанням: «Христос раждається – славімо Його!».

 

(341)

6 комментариев к “РІЗДВО ХРИСТОВО 2017р +відео+фото

  1. Дякуємо панотченьку за ваші старання, за те що вчите наших діточок добру і допомагаєте знайти дорогу до Бога!

  2. Ця церква одна із найкращих Мукачева. Священник молодий і енергічний. старається. Дай Боже йому многая літа йому і його родині.

  3. Христос Раждається! Дуже файно, дай Бог здоров’я і многих літ жизні священнику та його родині!
    Отче Михайле ви дуже порядочний і відданий церкві священник. Бажаємо вам і надалі залишатися таким!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *