НЕДІЛЯ СВЯТИХ ЖІНОК-МИРОНОСИЦЬ

Протягом століть православні християни відзначають жіноче свято- добре, світле та радісне, пов’язане з найголовнішою подією – Воскресінням Христовим.

Третя неділя після Пасхи присвячена пам’яті жінок-мироносиць, в серцях яких горіла чиста та свята любов до Бога. Щира любов святих жінок-мироносиць за життя була винагороджена Самим Господом – і тому  святі жінки   першими   побачили   Воскреслого  Спасителя.

Однією із багатьох хороших традицій храму Архістратига Михаїла є відзначення неділі жінок-мироносиць. Так і цьогоріч після Божественної Літургії настоятель храму протоієрей Михаїл Галич привітав всіх православних християнок з цим світлим, сповненим глибокого змісту святом, побажав здоров’я, миру, благополуччя, радості, родинного затишку і Божого благословіння на всі  добрі справи.

Долучилися до привітання жінок і вихованці недільної школи,  які відтворили євангельську історію виявлення Марією Магдалиною та іншими жінками-мироносицями факту Воскресіння Христа – радісної звістки апостолам, втіхи та надії всім нам. Теплими словами та духовними піснеспівами привітали своїх мам, бабусь, сестричок та подруг зі святом та запалили в їх серцях благодатний вогонь Пасхальної радості. Щирість дитячих сердець подеколи викликали сльози радості на очах жінок.

   

(97)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *